Головна » 2015 » Вересень » 21 » Сонячний берег – перлина болгарського Чорномор'я
10:56
Сонячний берег – перлина болгарського Чорномор'я

Сонячний берег – це один з найбільших морських курортів у Болгарії та улюблене місце відпочинку туристів. Він знаходиться у південній частині країни і розміщений у красивій затоці, що має форму півмісяця. У безпосередній близькості до Сонячного берега знаходяться два відомі курорти – Несебр і Святий Влас.

Пляж на курорті простягається на 8 км, а в ширину сягає 60 м і більше. Пісок – чистий, дрібний і золотистий. У деяких місцях можна побачити живописні дюни. Вхід у море плавний, а саме море чисте і спокійне, тепле і без великих хвиль. Завдяки своїй красивій природі і м’якому клімату курорт отримав престижну нагороду «Син флаг».

Сьогодні у Сонячному березі є велика кількість готелів, які пропонують всі можливості для повноцінного відпочинку – відкриті і закриті басейни, зелені парки і садки, місця для спорту, ресторани, денні і нічні бари, інтернет клуби, салони краси та інше. Кожного року тут проводиться престижний міжнародний фестиваль популярних пісень «Золотий Орфей».

Створення курорту Сонячний берег розпочалось у 1958 році, а вже через рік він приймав перших відвідувачів. Завдяки чудовим умовам для відпочинку і релаксу Сонячний берег здобув широку популярність, яка з року в рік збільшується. Своє ім’я курорт отримав через численні сонячні дні в цьому районі.

Сьогодні Сонячний берег активно розвивається, з часом тут зявляється все більше нових готелів, ресторанів і розважальних центрів. Старі готелі ретельно реконструюються. Інфраструктура курорту орієнтована, перш за все, на організацію сімейного відпочинку з дітьми.

Курорт Сонячний берег вважається справжнім раєм для дітей і їх батьків. Тут для найменших гостей є безліч атракціонів, ігрових площадок і дитячих басейнів. На курорті спеціально для батьків створили дитячі центри, де можна залишити свою  дитину на декілька годин або на весь день під наглядом висококваліфікованих педагогів, тренерів і аніматорів. При бажанні, дитину можна залишити під наглядом досвідченої няні на ніч.

Курорт є універсальним місцем для відпочинку. Любителям активного відпочинку скучати не доведеться також. У Сонячному березі є безліч можливостей для розваг як на суші, так і у воді. Увечері можна пройтись набережною, полюбуватись розкішним зоряним небом, а також завітати у ресторан, кафе чи дискотеку і провести незабутній вечір наповнений розвагами і хорошим настроєм. Любителям тиші і спокою неодмінно сподобається південна або північна частина курорту. Від центру їх відділяє лише 10 хв пішохідної прогулянки.

Переглядів: 388 | Додав: intecha85 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar