Головна » 2015 » Вересень » 02

Хурга́да — місто в Єгипті і туристичний центр на Червоному морі. Розташоване на західному узберіжжі Червоного моря, за 500 км на південний схід від Каїра. Є адміністративним центром однієї з 26 єгипетських провінцій — провінції Червоного моря. Основна орієнтація — пляжний відпочинок, а також екскурсійні та розважальні тури. Головні екскурсії по староєгипетським старожитностям: в Каїр (до пірамід), в Луксор. Морські прогулянки супроводжуються купанням серед коралових рифів, дайвінгом . Можливі також поїздки на верблюдах або квадроциклах по пустелі.

Переглядів: 328 | Додав: intecha85 | Дата: 02.09.2015 | Коментарі (0)

Нещодавно переможці акції «Найкращий відпочинок на Землі!» повернулися з Чорногорії, сповнені незабутніх вражень. Ось що вони бажають розповісти нам:

«Привіт! Питаєте, чи ми втомилися подорожувати в надії, що ми відмовимося від наступних подорожей? Не на тих натрапили. Ми тільки увійшли в азарт. А ще, вперше за останній місяць, мали можливість побачити рідних та друзів, поділитися з ними своїми емоціями та враженнями, від чого очікування поїздки у Чорногорію стало ще сильнішим. Було також цікаво бачити, що наші друзі загорілися ідеєю подорожувати. Дехто розпитував про наші наступні маршрути, бажаючи приєднатися до нас, інші випитували про ті місця, які ми вже сходили та пофотографували, намагаючись обрати щось за нашими рекомендаціями.

Що стос ... Читати далі »

Переглядів: 355 | Додав: intecha85 | Дата: 02.09.2015 | Коментарі (0)