Головна » 2015 » Вересень » 28 » Кіпр. Лачі — оаза гармонії і мальовничої природи
16:48
Кіпр. Лачі — оаза гармонії і мальовничої природи

Лачі — прегарне селище на Кіпрі, що славиться первозданною природою і спокійним відпочинком. Розташоване на північно-західному узбережжі острова — півострові Акамас, неподалік міста Поліс, і приваблює туристів мальовничою гаванню й свіжими морепродуктами. Колись тут було портове рибацьке селище, яке з часом перетворилося на розкішну курортну зону, зберігши при цьому свій особливий колорит. Лачі — позбавлена міської метушні місцина, де немає шумних розважальних центрів, надто людних пляжів та шалених нічних розваг.

Це ідеальний курорт для романтичного, усамітненого чи затишного сімейного відпочинку. Античні руїни, пустельні береги, чисте аквамаринове море, багата флора й фауна зачаровують любителів пізнавальних мандрівок та екотуризму. Крім того, селище чудово підходить для пішохідних прогулянок барвистими околицями, адже навколишні пейзажі вражають пишністю.

 

Основні відомості:

  • відстань від аеропорту Пафос — близько 50 км
  • літній час — 26.03–29.10
  • релігія — православ’я
  • мова — грецька
  • клімат — середземноморський, максимальна температура — +35°C
  • розваги — дайвінг та інші водні види спорту.

Курорт відомий широкими піщаними і піщано-гальковими пляжами, що ховаються у затишних бухтах. На західному узбережжі мису Акамас можна побачити, як черепахи відкладають яйця у глибокі ямки в піску. Пляжі Лачі — це берег, протяжністю кілька кілометрів, із безліччю ресторанчиків, магазинчиків, красивими готелями і чудовою набережною для пішохідних й велосипедних прогулянок. Численні рибні таверни — ще одна особливість Лачі, тут вам запропонують найсмачнішу, щойно виловлену рибку та апетитні страви з морепродуктів.

Лачі оточують по-справжньому чаруючі місця: з одного боку підступає передгір’я Троодоса, а з іншого — Національний парк Акамас. Упродовж сотень років Акамас був малонаселеною землею. І хоча зараз сюди частенько навідуються туристи й тутешні жителі, парк залишився чи не єдиним куточком незайманої природи в усьому Середземномор’ї.

Визначною пам’яткою околиць Лачі є купальня Афродіти у вигляді грота з озером і водоспадом. Стежка до купальні пролягає через евкаліптовий лісок, що насичує повітря цілющими пахощами. Звідси відкривається вражаючий вигляд на бухту Хрісохус.

 

Готелі

Akamanthea Holiday Village — це 76 сучасних комфортабельних номерів категорій Apartment і Studio, сад, ресторан, басейни та багато іншого. Харчування можна обрати різне: сніданок, напівпансіон, повний пансіон, усе включено. У ресторані їжу подають на веранді з виглядом на море. У меню європейська і традиційна кіпрська кухня, є дитячі страви. Комплекс "Akamanthea Holiday Village" розташований за 10 хвилин ходьби від пляжу.

У номерах — усе необхідне для комфортного проживання. На території готелю працюють: бар біля басейну, пункт обміну валют, конференц-зал, пральня, парковка. Серед розваг: відкритий і закритий басейни, волейбол, тенісний корт, настільний теніс, більярд, фітнес-центр, сауна, джакузі, дитячий басейн і дитячий майданчик.

Куріння на території готелю і в номерах заборонено.

Курортний готель Zening розмістився серед вкритих зеленню пагорбів пляжу Лачі, неподалік від центру Полісу. Цей потаємний куточок відпочинку призначений лише для дорослих. Гості можуть користуватися відкритим і закритим басейном, гідромасажною ванною, тенісним кортом, займатися пілатесом, йогою й медитацією. З усіх номерів та апартаментів відкривається чудовий вигляд на Середземне море. В інтер’єрі переважають натуральні матеріали: дерево, бавовна, шовк, льон. Дизайн виконаний у сучасному стриманому стилі.

У спа-центрі готелю Zening гості зможуть відвідати басейн і сауну, пройти курс ароматерапії або детоксикації та зробити манікюр. При готелі працює ресторан Soma з власною кухнею на відкритій терасі, де проводять уроки кулінарії для всіх бажаючих. У ресторані можна скуштувати вегетаріанські страви і страви з морепродуктів, а в барі біля басейну — фреші та фруктові коктейлі.

Апартаменти Eliofos Centre, що в тихому районі Полісу, оточені доглянутим садом і уособлюють місце для релаксу та гармонії. Село Лачі розташоване за 5 хвилин їзди. Вікна номерів виходять у розкішний сад. У апартаментах є телевізор, міні-кухня з холодильником, посудом і електрочайником.

Ресторани, бари і супермаркети поруч — за 3 хвилини ходьби. До Купальні Афродіти — 5 км, до міського пляжу Лачі — 150 м, а до кемпінгу можна доїхати за 2 хвилини. Є безкоштовна парковка.

Комплекс The Olympians Villas розмістився за декілька метрів від пляжу Лачі Біч і за 5 хвилин їзди від міста Поліс. Складається з 10 вілл із власними басейнами, що оформлені у традиційному стилі й оточені пишними садами. Кожна вілла має простору мебльовану терасу з шезлонгами й парасольками, під якими можна відпочити і позасмагати. До послуг гостей відкритий майданчик для барбекю і безкоштовна парковка.

 

Джерело - http://infomisto.com/

Переглядів: 334 | Додав: intecha85 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar