Головна » 2015 » Вересень » 24 » Іспанська рив'єра – рай для туриста
15:34
Іспанська рив'єра – рай для туриста

Білі маленькі будиночки накриття червоною черепицею, затишні дворики, усміхнені перехожі, апельсинові плантації і оливкові пагорби … Все це про дуже красивому європейській державі, яке називається Іспанія.

Ця дивовижна країна розташована в південно-західній частині Європи на Піренейському півострові, зі сходу і півдня її омиває Середземне море, а з північно-західного боку – Атлантичний океан, що зробило Іспанію дуже популярним місцем відпочинку серед туристів. Це одна з країн, якій туризм приносить великі доходи. У 2010 році частка туризму у ВВП Іспанії склала близько 91 800 000 000 доларів.

Вважається, що туристичну індустрію тут почали розробляти протягом останніх років диктаторського правління Франко. У той час Іспанія стала популярним місцем літнього відпочинку для туристів, особливо з холодних регіонів Європи. Іспанія приваблює туристів своїм помірним кліматом протягом усього року.

Неймовірно красиві пляжі завжди зачаровували відпочиваючих з усього світу. А на деяких – навіть дозволяють засмагати топлес. Іспанські пляжі сильно відрізняються один від одного текстурою і кольором піску.

Крім того, іспанська територія включає в себе два архіпелагу – Балеарські острови в Середземному морі і Канарські острови в Атлантичному океані біля узбережжя Африки, які також приваблюють туристів на літні канікули. Ці літні курорти і пляжі, також популярні серед іспанців.

Такі міста в Іспанії, як Севілья, Гранада, Кордоба і Толедо туристи відвідують дуже часто через їх захоплююче історичне минуле. За даними ЮНЕСКО, Іспанія має найбільше число об'єктів всесвітньої спадщини.

Мадрид – просто величезне місто і має велике історичне значення для країни. Крім того, він також вважається фінансовим центром Європи в південному регіоні. Це привело до збільшення потоку туристів, які поєднують бізнес і відпочинок. Сантьяго-де-Компостела вважається третім священним місцем для католиків в світі. Воно розташоване в північно-західній частині Іспанії.

Інші релігійні місця Санто Торібіо де Ліебана, Кантабрії і святилище Віра-Крус в Каравака-Справи-Крус приваблюють туристів і паломників з усього світу.

Різних маленькі міста Іспанії також мають важливе значення, оскільки в них проводиться багато фестивалів. Севільська ярмарок і Fiestas de Pilar в Сарагосі є всесвітньо відомими фестивалями. Музичні та кінофестивалі також приваблюють туристів в Іспанію.

Подорожувати по цій дивній країні дуже легко. Іспанія має безліч національних і міжнародних аеропортів і швидких поїздів. Однак найдешевшим способом пересування по країні є національні, міські та міжнародні автобуси.

Відправившись відпочивати до Іспанії – Ви зарядитесь позитивом на цілий рік.

Переглядів: 351 | Додав: intecha85 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar