Головна » 2017 » Березень » 30 » Три туристичні напрямки, куди треба поїхати в квітні
09:57
Три туристичні напрямки, куди треба поїхати в квітні

Весна – чудовий час для подорожей!

І зовсім не обов'язково чекати початку туристичного сезону для того, щоб гарно відпочити та отримати масу задоволення.

Обрали для вас три найбільш цікаві країни, які варто відвідати в квітні, адже саме навесні вони найбільш привабливі для відвідування.

Пакуйте валізи і гайда подорожувати!

 

 

Таїланд

Що може бути краще за подорож в сонячний Таїланд після довгих холодних зимових днів? У квітні в Таїланді настає справжнє літо! Крім того, у квітні тут відзначається Сонгкран – тайський Новий рік, який зазвичай святкують 13-15 квітня.

Таким чином, можна не тільки насолодитися пляжним відпочинком, але й відвідати святкування одного з найстаріших фестивалів Таїланду.

 

Нідерланди

Якщо ви давно мріяли відвідати Нідерланди, то квітень – найкращий час нарешті зробити це. Передусім тому, що в квітні в Голландії вже досить хороша погода, що дозволяє насолодитися визначними пам'ятками країни повною мірою. Крім того, саме у квітні починається сезон тюльпанів і знаменитий Національний парк квітів Кекенхоф відкриває свої двері для відвідувачів, пропонуючи насолодитися вражаючими квітковими композиціями.

Ще одним приводом відвідати Голландію в квітні є святкування Дня Короля. З цієї нагоди вранці 27 квітня вся країна забарвлюється в оранжевий колір і починає гучні святкування в яскравих костюмах, з піснями, катаннями на човнах і вживанням традиційних голландських алкогольних напоїв.

 

Париж

Париж в квітні виглядає по-справжньому чарівно. Якщо ця причина недостатньо вагома для подорожі у французьку столицю, то, можливо, фінансова частина питання, все ж, переконає вас відвідати мальовничий Париж саме навесні. У квітні вартість авіаперельотів значно нижча, ніж в "гарячий сезон". Крім того, дешевша і ціна на проживання в паризьких готелях.

Ще однією причиною відвідати Париж у квітні є один з найстаріших марафонів світу – Паризький марафон, який буде проходити 9 квітня. Це величезне спортивне свято збирає 40 тисяч бігунів і є справді значущою подією.

 

Джерело - Радіо Максимум FM

Переглядів: 379 | Додав: intecha85 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar