Головна » 2016 » Березень » 30 » ТОП-5 кращих пляжів України (фото)
23:19
ТОП-5 кращих пляжів України (фото)

Блакитні озера (с. Олешня,Чернігівська обл.)

Небесно-блакитні води озер – чисті, холодні. Тут їх чотири. Найбільше площею у 25 га. Вони були утворені внаслідок затоплення кар’єру кварцового піску. Довкола – хвойні ліси та найчистіше повітря. Біля озер можна розмістити намети чи винайняти будиночок неподалік.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Озеро Віта (с. Нижнє Студене, Закарпатська обл.)

В Карпатах є не лише гори і ліси, але і чудові водойми. Озеро розмістилося на висоті 800 м над рівнем моря, в горах, та вважається ідеальним для здоров’я. Водойма досить глибока – до 15 метрів! Аби забезпечити доступом до води усіх відвідувачів, створили спеціальні відведення та два басейни – для дорослих та дітей. Довкола озера та пляжу суцільний прохолодних ліс, а до найближчого селища 2 км.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Біле озеро (с. Рудка, Рівненська обл.)

Це озеро місцеві називають «Озером Молодості» або «Молодильним». Це не випадково! Вона містить багато гліцерину, що покращує стан шкіри після купання. Колись воду з озера у великі бочки набирали польські панночки і возили на батьківщину. Також озеро дуже чисте – дно видно до 2 м. біля водойми збудовані пансіонати та бази відпочинку, можна звести намет за бажанням. Інфраструктура тут є: поїсти, потанцювати, прокат човнів – все для відпочинку та задоволення.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Бакотська затока (м.Кам’янець-Подільський, Хмельницька обл.)

Тут дуже особливий і цілющий мікроклімат. Довкола – скелясті береги та мінеральні джерела. Дуже тих, сонячна і затишна місцина – скелі оберігають затоку від вітрів. До речі, тут влітку так само тепло, як і в Ялті. Найвищою скелею є «Біла скеля», її висота досягає 120 м. В часи Київської Русі у скелі був вирубаний монастир. Неподалік бють цілющі джерела, вони зцілюють від безпліддя, серцеві хвороби і проблеми з зором.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Бірючий острів в Азовському морі (Херсонська обл.)

Де ще можна «загубитися», як не на острові? Острів розташувався в кінці Федотової коси, що розмежовує Азовське море і Утлюцький лиман. Поки острів не надто багатий туристами, тому це ідеальне і спокійне місце для чудового відпочинку. Тут можна побачити диких тварин у Азово-Сиваському національному природному парку, побувати в незвичайній Школі вітрів і дізнатися, що таке кайтсерфінг.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Джерело - http://varota.com.ua/

Переглядів: 452 | Додав: intecha85 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar