Головна » 2016 » Березень » 3 » Термальний парк Бешенова (Словаччина)
12:58
Термальний парк Бешенова (Словаччина)

Термальний курорт Бешенова знаходиться на території регіону Ліптов в курортному селищі в 12 км від міста Ружомберок. Курорт надає цілорічний відпочинок і лікування в прекрасній обстановці в оточенні Низьких Татр Хочскіх гір і Малої Фатра.

 

Показання:

- захворювання рухового апарату,

- захворювання дихального апарату,

- урологічні захворювання,

- благотворний косметичний вплив.

 

Термальний курорт створений на базі гарячих джерел лікувальних мінеральних вод виходять з глибини 1987 метрів з температурою 60,5 ° С. Мінеральна вода містить кальцій, магній, натрій, залізо, марганець, виключно велику кількість сульфатів, бікарбонатів, вільний окис вуглецю та інші мінерали.

 

Термал-парк Бешенова

Термальний парк Бешенова легко доступний з усіх головних транспортних доріг. Він пропонує відпочинок на протязі цілого року на тлі Хочскіх гір і Малої Фатра у відкритих басейнах з геотермальної водою і водними атракціонами, в критих басейнах з чистою Водою з підігрівом, і звичайно "Вітальний Мир" - Веллнесс центр - комплекс саун і інгaляацій. Повне розслаблення душі і тіла надасть відвідування Релaкс Центру і якісний масаж. Підходить для всіх вікових груп. Джерело геотермальної води з температурою 60,5 ° C б'є з глибини тисяча дев'ятсот вісімдесят сім м, температура води в басейнах - з 27 до 40 ° C, басейни відкриті цілий рік. Комфортне проживання можна знайти прямо в ареалі Термал парку, в готелі Термал або в пансіоні Гіга.

 

Відкриті басейни

Великий плавальний басейн Термал - басейн з геотермальної водою з температурою 27 - 30 ° C. Площа 840 м2.

Малий плавальний басейн - басейн з геотермальної водою з температурою 27 - 30 ° C. Площа 180 м2.

3 релаксаційних басейну - басейни з геотермальної водою з температурою 36 - 40 ° C. Атракціони прямо в басейнах. Релаксаційні сидіння на краях басейнів.

Басейн з тобоганів - басейн з геотермальної водою з температурою 27 - 30 ° C. У басейн спускаються 3 тобоггана.

В один дитячий басейн з водними гірками - обігрівається питна вода з температурою од 27 до 32 ° C. Атракціони для дітей знаходяться прямо в басейні.


Криті басейни

Басейн для тих, хто сидить - багато атракціонів прямо в басейні (підводний лава, повітряна лава, гідромасажні форсунки, водостоки, пристрої для утворення бульбашок) Прожектор створює особливу атмосферу освітлення басейнів. Температура води - від 36 до 40 ° C.

Великий плавальний басейн - тобогган з нержавіючої сталі, водостоки, гідромасажні форсунки. На бортах басейнів із загальною довжиною 43 м, з піднесенням 4,5 м знаходяться сходи для сидіння.
Дитячий басейн - для дітей є водні гірки, водяний гриб і водяний їжачок.
Атрий з вірпулі з нержавіючої сталі під відкритим небом - відкритий круглий рік.


 

Вітальний світ - здоров'я і релакс

Вам потрібно придбати душевну рівновагу і зміцнити іммунітетную систему? Мучать вас стреси і ви з ними не справляєтеся? Або хочете відпочити після напруженого робочого дня? До ваших послуг є різноманітний світ саун.

Трав'яна інгаляція, Соляна інгаляція, ментолові інгаляція, Римська ванна. Гаряча фінська сауна, Класична сауна, ідеальний прогрів і очищення організму. Ванна Кнейпа, Вирпул, Тепідарій- 9 обігріваються крісел. Охолоджувальний басейн, Вешенёвскіе скелі, Масаж гідромасажними форсунками. Водяна смерч, Гідромасажний душ, Холодний пар, Мильна масаж, Джерельна вода-регулярний питний режим, Золоте крісло.

 

Релакс-центр - відпочинок і розвага

Термал Парк Бешенева пропонує масажі тіла: Лімфодренажний масаж, Класичний масаж, Спортивний масаж, Релаксаційний масаж, Турецький мильний масаж, Світлова терапія біоптрон (Догляд за шкірою із застосуванням біолампами. Шкіра тіла стає молодшою, позбавляється від целюліту і шрамів. Рекомендований час процедури - 6 хв.), Солярій, Манікюр та педикюр, Косметичний кабінет, Фітнес, еробіка.

Після приємного масажу, солярію або фізичних вправ у фітнес-центрі ви можете відпочити, набрати нових сил в зоні відпочинку на зручних кушетках, слухаючи заспокійливу музику.

Ігровий зал: більярд, настільний футбол, стрілки для дартсу і багато інших атракціонів. Атмосферу релаксу посилює релакс-бар з широким асортиментом безалкогольних та алкогольних напоїв і морозива в келихах.
Ресторан Термал знаходиться в Готелі Термал, прямий вид на термальні басейни, широкий асортимент страв вітчизняної та міжнародної кухні, багатий вибір безалкогольних та алкогольних напоїв, різноманітний асортимент марочних вин.

Аквабар - бар, в який можна зайти прямо з басейнів широкий асортимент холодних і гарячих безалкогольних та алкогольних напоїв і морозива в келихах.

Релакс бар знаходиться в зоні відпочинку, відпочинок на зручних кушетках при чашці смачної кави або келиху прохолодного напою для любителів ласощів є широкий асортимент тістечок і морозива. Фастфуд різноманітний асортимент готових гарячих і холодних страв, вегетаріанське меню, дитяче меню, безалкогольні а алкогольні напої.

 

Джерело - http://www.eurolab.ua/

Переглядів: 368 | Додав: intecha85 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar