Головна » 2015 » Жовтень » 6 » Парк Шенборн – культурно-історична пам’ятка відтворена у «Воєводино»
14:15
Парк Шенборн – культурно-історична пам’ятка відтворена у «Воєводино»

«Воєводино» – курорт для сімейного, індивідуального і корпоративного відпочинку в Закарпатті. Курорт розташований у селі Тур'я-Пасіка, на відстанні - 45 км. від Ужгорода та 45 км. від Сваляви, Закарпатська області. У будь-яку пору року «Воєводино» стане для Вас джерелом сил і натхнення, енергії і любові. Свіже повітря, красу і тишу дарує Вам природа, а ми подбаємо про все інше. Приїжджайте до нас разом з родиною, друзями або колегами!

Курорт «Воєводино» знаходиться в екологічно чистому місці в в Закарпатті. На 17 гектарах території, серед  дерев, галявин та гірських струмків затишно розташовані готелі «Воєводино», «Маковиця» та «Магура», а також невеличкі котеджі, ресторани, SPA-центр з басейном та фітнес-залом, лазні, дитячий клуб, кінний клуб, ігрові майданчики, тенісний корт, спортивні майданчики, парк Шенборн та багато іншого.

 

Парк Шенборн

Парк Шенборн – це ретельно відтворена репліка (копія) відомого парку замка Шенборн. Парк Шенборна був перлиною європейського паркового мистецтва і був створений біля палацу стародавнього впливового австрійського роду Шенборнів. У центрі парку знаходилось штучно створене озеро.

У сучасному парку Шенборн Ви також зможете прогулятися широкими алеями, помилуватися водною гладдю озера, пройтися усіма 12 містками, які символізують 12 знаків Зодіаку, подивитися у Кельтському саду календар друїдів і відвідати діючий водяний млин. Парк було відтворено в 2013 році до 285-ї річниці передачі імператором Австро-Угорської Імперії закарпатських земель у дар династії Шенборнів. У процесі створення парку брали участь скульптори, митці та реставратори. Запрошуємо Вас відвідати парк і побачити, як виглядав класичний австрійський парк 18-го століття.

Охочі до спорту та активного відпочинку теж знайдуть, чим зайнятися. Від прогулянок пішки закарпатськими лісами до екстремальних видів спорту, від міні-гольфу до пейнтболу – на кожен смак, вік та азарт!

На свіжому повітрі і апетит файний – тому на Вас чекають 3 ресторани, лаунж-бар та барбекю-альтанки. Вам обов’язково сподобається українська кухня зі словацькими, угорськими та закарпатськими мотивами! Повноцінний відпочинок на сучасному курорті неможливий без турботи про здоров’я і без догляду за тілом. Ми думали про це, коли створювали наш SPA-центр, яким ми дійсно пишаємося! До Ваших послуг різноманітні косметичні та оздоровчі процедури, комплексні програми та досвідчені спеціалісти. До речи, ті, хто цікавляться історією та культурою Закарпаття, знайдуть багато цікавого: екскурсії до замків, водопадів та термальних купалень, винних підвалів, прогулянки вуличками Ужгорода та Мукачева.

Джерело - http://voevodyno.com/

Переглядів: 343 | Додав: intecha85 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar