Головна » 2017 » Лютий » 10 » Найкращі курорти Кіпру для відпочинку біля моря
15:34
Найкращі курорти Кіпру для відпочинку біля моря

Розглянемо кращі курорти Кіпру для відпочинку, які підійдуть не тільки для відпочинку з дітьми цього літа, але і в плані розваг для молоді.

Чому варто поїхати відпочивати саме на Кіпр? Відповідь очевидна: на середземноморському острові прийнятні ціни і затишні курорти, більшість з яких може дати фору іменитим європейським місць відпочинку.

На Кіпр зазвичай приїжджають пізньою весною (в травні), влітку (червень-серпень) і ранньої осені (вересень), коли море тепле, а погода не вередує дощами і вітром.

Забігаючи вперед, вам буде корисно дізнатися з окремого матеріалу про вартість відпочинку на Кіпрі, ціни на транспорт, харчування, готелі, авіаквитки. Також ви дізнаєтеся, де знайти готель недорого, як отримати візу і які документи для цього потрібні.

Який курорт вибрати для відпочинку?

 

Айя-Напа

Невелика риболовецька село існує ще з візантійських часів. У курорт Айя-Напа перетворилася в 1970-му році, коли місцева влада вирішила створити сучасну і простору зону для туристів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні - це центр розваг, головним чином, для представників молодого покоління. На території і в околицях поселення розташувалися кілька великих (і не дуже) готелів, кожен зі своєю індивідуальною зоною.

«Родзинка» курорту - пляж Нессі-біч.

Берегова лінія з м'яким піском ідеально підходить, щоб поніжитися під сонцем, відпочити всією сім'єю і поплавати. Курорт відмінно підійде для романтичного відпочинку молодим туристам, після 21 години нічне життя починає вирувати і зазивати в обійми нічних розваг.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На курорті 5 клубів, тут можна весело провести час до ранку і потанцювати під різні жанри прогресивного напрямку. Крім молодіжних розваг тут можна прогулятися по екскурсіях, починаючи природних пам'яток і закінчуючи архітектурою. Не забуваємо відвідати аквапарк Water World.

 

Протарас

На відміну від Айя-Напа, Протарас - це більше сімейний курорт, ніж молодіжний. Тут не знайдеш численних нічних клубів, а спокійний ритм життя місцевого нечисленного населення умиротворяє.

Гордість Протараса - пляж в центрі фіговим Бухти. Поруч з береговою лінією розкинулася фігова гай, яка представляє собою дикий парк з чарівною природою і чарівністю фауни.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Протарас - це курорт для тих, хто втомився від бурхливого мегаполісу і хоче душевного заспокоєння.

Велика частина туристів бронює тури на Протарас у віці від 27 до 55 років, відпочити на курорті всією сім'єю буде відмінним рішенням, але є й інші місця, де відпочинок в Греції дасть відчуття умиротворення, про них піде мова далі.

 

Пафос

Курорт Пафос повністю виправдовує свою назву. Це тихий, але, в той же час, найдорожче місто острова. Серед кількох VIP-готелів знайти дешевий потрібно постаратися, хоча наплив туристів тут порівняно невисокий.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Більшість туристів - молодь, особливо у високий сезон. Переплатити варто. Витрати виправдовуються елітним рівнем обслуговування, масою розваг для будь-якого віку. Кухня в тутешніх ресторанах не поступається кращим закладам Європи.

Основна маса пляжів - кам'янисті, однак в Корал-Бей можна знайти комфортні місця, де завжди ідеально чисто.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Нічне життя стоит на іншому місці после курорту Айя-Напа, нічніх клубів Всього три, но є вулиця з барами, де можна весело провести час у галаслівій компании друзів. Контакт з в усіх барах почти НЕ відрізняються, з розваг в таких закладах можна відзначіті караоке, шоу-програми. Де відпочіті на Кіпрі з хорошим сервісом? Если ви Прихильники відмінного СПА, шопінгу, ресторанів, затишних гостиниц, то Пафос дасть можлівість відпочіваті на хорошому Рівні.

 

Ларнака

Кращий курорт Кіпру для відпочинку з дітьми? У Ларнаки обов'язково рекомендується відправитися сім'ям з дітьми. Сервіс готелів не вдарить по кишені, а від кожної до пляжу можна дійти буквально за 5 хвилин.

Ще одна перевага - неглибокий і рівномірний спуск на воду, що ідеально підходить для відпочинку з малюками. У Ларнаці легко зустріти мандрівників похилого віку.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Нічне життя міста відносно спокійна за рахунок мінімальної кількості клубів, а це те, що потрібно, щоб відпочити від галасливих молодіжних кампаній.

Основний контингент - сім'ї і туристи похилого віку, які приїхали в основному на огляд визначних пам'яток.

 

Лімассол 

Лімассол відрізняється від інших курортів Кіпру. Крім пляжного відпочинку, в Лімассолі можна знайти масу спортивних і культурних розваг. У місті працює аквапарк і лунапарк, велика кількість спортмайданчиків. Туристам неодмінно слід відвідати унікальний зоосад, на вивчення якого буде потрібно не один день.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У Лімассолі завжди багатолюдно, і це сподобається тим, хто хоче відчути життя великого туристичного центру. Для любителів історії доступні десятки екскурсій. Більшість готелів знаходяться прямо на узбережжі, де для відпочиваючих підготовлені чисті піщані пляжі.

Курорт має дві зони для розважальної життя, особливо вночі: Старе місто (площа Саріполу) і прибережна зона. Центр більше підійде для прогулянок і посиденьок великою компанією в барі з караоке, є кілька нічних клубів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прибережна зона більше розрахована на туристів, тут кипить основна життя у вигляді водних розваг і нічного життя. У розпал сезону Лімассол по праву можна назвати кращим курортом Кіпру для молоді, в цей час відкривається кілька нічних клубів під відкритим небом, працюють бари.

Курорти Кіпру розрізняються між собою і будуть ідеальним місцем відпочинку для кожного туриста в різному віці і бажанням провести свій час в потрібній середовищі.

 

Джерело - Travel-Picture.ru

Переглядів: 372 | Додав: intecha85 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar