Головна » 2015 » Листопад » 1 » На море до Болгарії за сонцем, теплом і здоров’ям
12:42
На море до Болгарії за сонцем, теплом і здоров’ям

Відпочинок у Болгарії – один з найпопулярніших напрямків цього літнього сезону.

У Болгарії можна знайти найрізноманітніші розваги на будь-який смак і гаманець: відпочинок біля моря, екскурсії до історичних місць, оздоровчі путівки та навіть гірськолижні тури. Найбільш популярним, звичайно, є відпочинок на морському узбережжі. М’який клімат та чисте морське повітря разом із високим сервісом дозволять відпочити від проблем та набратись сил на весь рік.

Тури до Болгарії значно дешевші за європейські, а культура та менталітет цієї країни не надто відрізняються від України.

Чимало людей обирають море у Болгарії не перший рік і вже знають усі переваги. Якщо збираєтесь до Болгарії вперше, ми пропонуємо кілька корисних фактів, які розкажуть про відпочинок у цій країні.

 

Якість, доступні ціни та цікаві місця.

Ціни на готелі на основних морських курортах Болгарії залишаються практично незмінними протягом семи років. Місцеві готелі надають туристам якісне обслуговування, численні кафе та ресторани частують смачною національною кухнею, а нічні клуби та дискотеки дозволяють насолоджуватись відпочинком повністю.

Основні болгарські курорти – «Сонячний берег», «Золоті піски» та й практично всього болгарського узбережжя Чорного моря – за останні роки помітно оновили інфраструктуру. Сьогодні вони мало чим поступаються відомим європейським курортам. Практично всі готелі або цілком реконструйовані, або збудовані з нуля за останні 5-7 років. Багато з них належать відомим європейським та світовим готельним мережам, що звичайно, свідчить про якість обслуговування.

 

Є багато цікавих та пізнавальних екскурсій Болгарією, які ознайомлять із цікавою та самобутньою історією цього краю.

Якщо плануєте відпочивати з дітьми, то для малечі будуть особливі умови на проживання. Чимало готелів пропонують розміщення одного або навіть двох дітей абсолютно безкоштовно, за умови, що вони живуть в одному номері з двома дорослими. Варто зазначити, що безкоштовним для дітей буде і проживання, і харчування – навіть за системою «все включено».

 

Назви курортів Болгарії говорять самі за себе.

Морські курорти Болгарії розташовані неподалік від міст Варна і Бургас.

«Золоті піски» – курортний комплекс, назва якого говорить сама за себе. Чарівне узбережжя з дрібним кварцовим піском золотистого кольору є одним із найпопулярніших туристичних місцин Болгарії.

Якщо приваблює неповторна атмосфера давнини, тоді ідеально для відпустки підійде Несебр. Це курортне місто засновано понад 5 тисяч років тому і є одним із найдавніших в Європі. Окрім духу старовини, тут неймовірно красиві пляжі, які неодноразово виборювали нагороди міжнародних конкурсів.

Для відпустки з дітьми ідеально підійде «Сонячний берег». 6 км чистих золотих пляжів, неглибоке спокійне море та розвинена інфраструктура подарують яскравий відпочинок і для малечі, і для батьків. Також сюди їдуть прихильники водних лиж, віндсерфінгу та інших водних видів спорту.

А «Обзор» – ідеальне місце для оздоровлення, спокійне та затишне. Цей курорт оточений лісистими горами, які створюють особливий мікроклімат з цілющим повітрям.

Джерело - http://vidido.ua/

Переглядів: 369 | Додав: intecha85 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar