Головна » 2016 » Травень » 18 » Моторошні готелі: чи наважитесь ви провести ніч у товаристві привидів?
13:56
Моторошні готелі: чи наважитесь ви провести ніч у товаристві привидів?

Якщо вам імпонує ідея провести безсонну ніч, дослухаючись до незрозумілих звуків, чи впіймати на камеру примарні тіні, тоді ці моторошні готелі саме для вас…

Ваші відпустки здаються вам нецікавими й одноманітними? Бажаєте трохи полоскотати собі нерви і пережити нові відчуття? Тоді забронюйте номер в одному з наступних легендарних готелів з недуже доброю славою - First World Hotel (Гентінг Хайлендз, Малайзія), Hotel Burchianti (Флоренція, Італія), Замок Драгсхольм (Одсхерред, Данія), Queen Anne Hotel (Сан-Франциско, США), Fairmont Le Château Frontenac (Квебек, Канада), Stanley Hotel (Колорадо, США), Tequendama Falls Hotel (Богота, Колумбія) та Russell Hotel (Сідней, Австралія).

 
 

First World Hotel – Гентінг Хайлендз, Малайзія

Яскравий готель First World Hotel має чим пишатися. Насправді, цей розкішний курорт, розташований на малайзійському високогір’ї Тітівангса посеред екзотичного тропічного лісу, має власний торговий центр, кегельбан та парк атракціонів, однак найбільше любителів пригод приваблює висока паранормальна активність.

Ходять чутки, що численні гості четвертого за розміром готелю в світі не можуть спати ночами через вибрики полтергейстів, які сновигають по всіх 6 118 кімнатах. Ці шумні сновиди є духами марнотратних любителів азартних ігор, які покінчили життя самогубством після величезних програшів у цілодобових казино цього курорту.

У той час як більшість готелів з привидами мають окремі прокляті та незвичайні кімнати, The First World Hotel має цілий примарний поверх. Часто навіть ліфт не зупиняється на 21-му поверсі – невже теж боїться?

 

Hotel Burchianti - Флоренція, Італія

Улюблене пристановище поетів, митців 1930-х років та… Беніто Муссоліні, Hotel Burchianti також зажив недоброї слави як найвідоміший осередок привидів у Флоренції.

Прогулюючись звивистими коридорами цього елегантного готелю, щораз відчуваєш, наче за рогом на тебе чекає зустріч з невмирущим духом. Численні гості готелю запевняли, що бачили стару примарну жінку, що в’яже нескінченну панчоху у холі, та покоївку, що прокидається спозарання для прибирання кімнат.

Власникам слабких нервів радимо не бронювати номер Fresco Room, в якому розкішні розписи на стінах та стелі затьмарюються невидимою присутністю, що не полишає кімнати. Безстрашні мандрівники, які провели ніч у цьому розкішному склепі, оповідали, наче на них всю ніч дивився хтось невидимий, а також про відчуття льодяного дихання в обличчя. Однак навіть такі історії не відлякують гостей від чарівного готелю Burchianti.

 

Замок Драгсхольм – Одсхерред, Данія

Вдень це 800-річне укріплення є одним з найчарівніших історичних місць в прибережній частині Данії. А з приходом ночі Dragsholm Slot перетворюється на місце, сповнене таємниць, загадкових тіней та нечуваної кількості привидів!

Подейкують, що цей замок, як і годиться найбільш зачарованому замку Європи, населяють близько ста духів, що сновигають його підземеллями та ресторанами. На щастя, примари поки що не псували першокласних страв.

Найвідоміші з моторошних постояльців – це Сіра жінка, колишня служниця замку, яка любить розпаковувати валізи гостей, і Граф Ботвелл, король Шотландії та колишній в’язень, який любить їздити по двору на коні. Найтрагічнішою з усіх є Біла жінка, молода аристократка, яку заточив в одній з башт замку її лихий батько, щойно дізнавшись про її роман з простим замковим служником.

Під час реставраційних робіт у замку в 1930-х роках будівельники з жахом виявили скелет у білій сукні, замурований в стіні замку… мурашки по шкірі!

 

Queen Anne Hotel – Сан-Франциско, США

Започаткований як Школа для дівчат міс Мері Лейк, цей затишний готель у мальовничому кварталі Сан-Франциско Pacific Heights відомий як місце, в якому й досі блукає дух суворої директриси. Не в змозі розпрощатися зі школою, проданою проти її волі, вона лишилися в ній назавжди, блукаючи пишними вікторіанськими коридорами, чепурячись перед дзеркалами та торкаючись клавіш старого піаніно.

Не надто страшна резиденція міс Мері Лейк буквально випромінює пишність вікторіанських часів у кожній деталі готелю Queen Anne, де на гостей на кожному кроці чекають чепурні вінтажні меблі та елементи декору, а також приємний пообідній ритуал частування хересом та печивом.

Якщо ж ви прагнете першокласного спіритичного досвіду в Queen Anne, забронюйте номер 410, колишнє помешкання міс Мері Лейк, де вона залюбки зіб’є вам подушки чи вкриє вас ковдрою вночі.

 

Fairmont Le Château Frontenac – Квебек, Канада

Головна прикраса старого міста – та об’єкт всесвітнього спадку ЮНЕСКО, – цей стрімкий та могутній квебецький замок має багату та захопливу історію.

Названий на честь губернатора Нової Франції XVII століття Луї де Буад де Фронтенака, колишній Замок Святого Луї став останнім місцем спочинку старого вельможі у 1698 році. Точні причини його смерті невідомі, однак, за легендою, його серце не витримало розлуки з коханою дружиною, яка залишилась в Парижі. Три століття опісля гості Château Frontenac бачили губернатора, що блукав коридорами в пошуках коханої.

Якщо романтичні історії не торкають струни вашої душі, то це вдасться іншому духу, що обрав собі за притулок цю історичну будівлю в Квебеку. Кажуть, до одиноких гостей чоловічої статі часто приходить Жінка в білому, яка залюбки розділяє з ними ліжко.

 

Stanley Hotel – Колорадо, США

Якщо цей велетенський, розташований далеко від людського житла готель в американському штаті Колорадо напустив страху на самого майстра жахів Стівена Кінга, то вас він однозначно не залишить у спокої.

Давши початок бестселлеру Кінга «Сяйво», Stanley Hotel повністю відповідає своїй моторошній славі, запрошуючи гостей на п’ятигодинний тур з полюванням на привидів та страхітливі нічні прогулянки загадковою територією.

Якщо ви насмілитеся погуляти на самоті, зверніть увагу на сміх невидимих дівчат, що бігають четвертим поверхом. Якщо ж у вас голова піде обертом від постійних ігор, спустіться вниз у яскраво освітлену бальну залу з музикою і танцями. Однак не дивуйтеся, якщо в залі ви нікого не побачите – адже вхід туди лише для примар…

 

 

Tequendama Falls Hotel – Богота, Колумбія

На околицях Боготи розміщується невелика, але дивовижна будівля, що наче вросла у скелі. Колись розкішний Hotel del Salto відкрив свої двері у 1928 році як місце для відпочинку багатих туристів, що приїхали помилуватися неймовірною красою водоспаду Текендама з його вікон.

Власники готелю й гадки не мали, що це місце прокляте! Згодом не тільки води річки були забруднені, але й фатальна 137-метрова висота стала улюбленими місцем для зведення рахунків з життям. Подейкують, що невтішні душі самогубців знайшли притулок у коридорах готелю.

Після двадцяти років забуття готель було реконструйовано та повернуто до життя в якості музею у 2012 році. Залишитись на ніч тут не вдасться, однак неймовірні види річки Боготи, цікаві експонати та перспектива зустрічі з моторошним духом обіцяє багато цікавого від тридцятихвилинної поїздки за межі столиці.

 

Russell Hotel – Сідней, Австралія

Перевірте свої нерви на міцність, залишившись на ніч у загадковому готелі Russell Hotel в Сіднеї. Розташований у найстарішому кварталі міста, The Rocks, цей готель колись був улюбленим місцем відпочинку гучних моряків, а пізніше тимчасовим госпіталем під час бубонної чуми на початку минулого століття.

Хоча з часом Russell Hotel було перероблено на невеликий готель напівпансіонного типу, морське минуле не полишає його стін. Кажуть, що в номері 8 мешкає привид моряка, що спостерігає за постояльцями і стереже їх сон.

 

 

 

 

 

Джерело - momondo.ua

Переглядів: 374 | Додав: intecha85 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar