Головна » 2015 » Вересень » 3 » Морський відпочинок: шість найцікавіших та недорогих курортів України
09:47
Морський відпочинок: шість найцікавіших та недорогих курортів України

Після анексії Криму Росією, відпочинок на півострові може виявитися заскладним. Видання Inspired вирішило зібрати список найвідоміших та недорогих місць в Україні, де ще можна скупатися у морі.

 

Одеса

У столиці українського гумору можна знайти різноманітні пляжі: як із галькою, так і з піском. Найбільша концентрація медуз – у серпні. За добу готельного проживання у Одесі можна витратити на двох від 200 до 450 гривень. Місто славиться своїми визначними місцями та пам'ятками архітектури. Крім того, у Одесі є аквапарки.

 

"Затока"

Курорт займає усю косу, що розділяє Чорне море та Дністровський лиман (Одеська область). Попри безпосередню близькість до Одеси, ціни у "Затоці" на порядок нижчі. Курорт має велику кількість піщаних пляжів із чистою водою.

 

"Залізний порт"

Популярний курорт у Херсонській області має доволі розвинену інфраструктуру, проте ціни там доволі демократичні. У "Залізному порту" доволі глибоке та відкрите море і рівна берегова лінія. Влітку концентрація медуз – мінімальна. Середня ціна за проживання на двох – від 125 гривень до 250 гривень.

 

"Кирилівка"

Поселення розташоване у Запорізькій області на березі Азовського моря. "Кирилівка" славиться помірним кліматом та безпечним морем. У поселені побудований найбільший в Україні аквапарк "Острів скарбів". Відпочинок у "Кирилівці" обійдеться у 60-200 гривень на добу для двох, враховуючи знижки.

 

"Коблево"

Курорт Миколаївської області займає 7 кілометрів узбережжя Чорного моря. Крім моря та піщаного пляжу, у "Коблево" розташоване відоме однойменне виноробне підприємство та аквапарк. Доба проживання на двох обійдеться у 60-200 гривень.

 

"Грибівка"

"Грибівка", поблизу Одеси, є найдешевшим серед найближчих до Одеси курортів. Це один із найбюджетніших варіантів відпочинку для тих, хто їде на море заради самого моря. Крім того, із "Грибівки" можна швидко дістатися маршруткою столиці гумору.

Переглядів: 377 | Додав: intecha85 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar