Головна » 2017 » Липень » 1 » Готель SIDE CROWN PALACE 5* (Туреччина, Сіде) [фото + відео]
11:22
Готель SIDE CROWN PALACE 5* (Туреччина, Сіде) [фото + відео]

Сіде (Side) - невелике місто на півострові, в 75 км від Анталії, один з найбільш жвавих курортів півдня Туреччини. Ще це «музей під відкритим небом», головна археологічна зона Туреччини, яка дбайливо охороняється урядом. На курорті є готелі на будь-який смак: від багатоповерхових високорівневих комплексів до апартотелей.

Відмінні піщані пляжі знаходяться на захід від Сіде, але там - купа готелів і тому багатолюдно. Пляжі на сході завжди менш заповнені і, як наслідок, набагато приємніші. Крім самого центру Сіде, до курорту відноситься ціла розсип симпатичних пляжів, які останнім часом набирають все більшої популярності - це (із заходу на схід) Чолакли, Кумка, Соргун, Кизилагач і Кізілот.

Як дістатися? Переліт до Анталії, далі на автобусі до автовокзалу Манавгата (час у дорозі 1 год 15 хв). Від Манавгата до Сіде ходять регулярні автобуси. Крім того, в Сіде можна дістатися автобусами з Аланії (час у дорозі 1 год 15 хв) і Коньї (5 год 30 хв) - також з пересадкою в Манавгат.

Влітку в Сіде прибувають мікроавтобуси з Анкари, Ізміру та Стамбула.

Сьогодні, як і в минулі часи, древнє місто Сіде розташоване на невеликій ділянці півострова - протягнувшись з півночі на південь, воно займає близько 1 кілометр в довжину і 400 метрів в ширину. Від решти частини материка місто відокремлюють стіна і рів. До наших днів в Сіде збереглося безліч цікавих об'єктів.

Готель SIDE CROWN PALACE 5* являється одним із мережі готелей SIDE CROWN HOTELS. Детальніше з готелями можна ознайомитись на їхньому офіційному сайті в інтернеті - http://sidecrownhotels.com/tr/ . Готелі знаходяться за 65 км від аеропорту Анталії.

Готель SIDE CROWN PALACE 5* відкритий в 2011 році. Основним контингентом його являються туристи із Німеччини. З 2014 року двері готелю відкриті для українських та російських туристів (до слова - останніх там в 2017 році дуже багато). В готелі великий хол із баром, а також просторий основний ресторан із відкритою та закритою секціями.

Номера в готелі дуже комфортні і в основному великі. Всього в готелі 472 номера. Номера одно- та двохкімнатні з балконами та видом на басейни.

У цьому готелі ми провели незабутній тиждень. Це був такий відпочинок, про який гордо можна сказати - "мені тут усе сподобалось", і справді такий відпочинок був вартий будь-яких грошей. Лише шкода, що цей тиждень дуже швидко пролетів.

Відео. Вечір в готелі SIDE CROWN PALACE 5* (Туреччина, Сіде)

Відео. Готель SIDE CROWN PALACE 5* (Туреччина, Сіде)

Відео. Сімейний номер в готелі SIDE CROWN PALACE 5* (Туреччина, Сіде)

Відео. Ніч в готелі SIDE CROWN PALACE 5* (Туреччина, Сіде)

На території готелю є дві відпочинкові зони з басейнами. Одна з них молодіжного типу, друга навпаки - для людей хто хоче спокійного відпочинку.

В першій відпочинковій зоні є великий басейн, підлітковий басейн з двома гірками і дитячий басейн. Цілий день тут іграє музика. В другій відпочинковій зоні є великий басейн і малий басейн-джакузі.Тут тихо і спокійно Хочеш? - Спи. Хочеш? - Читай книжку. Біля кожного басейну присутній бар.

Відео. Басейни готелю SIDE CROWN PALACE 5* (Туреччина, Сіде)

Відео. Вечір на басейнах готелю SIDE CROWN PALACE 5* (Туреччина, Сіде)

Відео. На території готелю SIDE CROWN PALACE 5* (Туреччина, Сіде)

Від готелю до берегу моря 400 метрів. На березі моря готель має власний пляж з баром та лежаками. Тут також є можливість по-обідати, дещо готують на місці, решта привозять з готелю. Якщо йти до моря ногами - то це буде 7-9 хвилин. Та готель має свій власний автобус, який протягом дня їздить до моря і назад. Поїздка автобусом забере 2-3 хвилини вашого часу.

За час нашого перебування в готелі ми скористались автобусом 3 рази, решта просто йшли ногами. Але автобус це є дуже практично для відпочиваючих з дітьми. Водій дуже привітний і залюбки допоможе вам з коляскою чи дитячим візком. Також у водія є насос, і він допоможе вам накачати матрац чи м’яч.

Відео. Пляж готелю SIDE CROWN PALACE 5* (Туреччина, Сіде)

Відео. Усі люблять море і навіть діти - SIDE CROWN PALACE 5* (Туреччина, Сіде)

Відео. Дорога з моря до готелю SIDE CROWN PALACE 5* (Туреччина, Сіде)

Довкола SIDE CROWN PALACE інші готелі та безліч турецьких базарчиків та торгових центрів. Якщо у вас є гроші і ви бажаєте їх потратити, то вечірній шопінг після вечері це якраз саме те. Турки на базарах дуже привітні, адже вони розраховують на ваші гроші. Торгуватись тут не заборонено, навіть навпаки бажано. Ціни тут завжди стоять більші за реальні.

Відео. Готель CROWN SHARM PALACE 5* (Туреччина, Сіде)

Відео. Вечірня прогулянка по Сіде - SIDE CROWN PALACE 5* (Туреччина, Сіде)

Для любителів молодіжного відпочинку працює дискотека. Правда дискотека працює в сусідньому готелі CROWN SHARM PALACE 5* і вхід для туристів з нашого готелю туди вільний. Також у готелі в холі є бар, який працює до 24-00. На барі хороші бармени, які пригощають тебе алкогольними напитками місцевого розливу, а за чайові (1-2 долари) зроблять тобі відмінний коктель, і не один.

Відео. Tequila Boom від Ahmeda - SIDE CROWN PALACE 5* (Туреччина, Сіде)

Відео. Б-52 від Ahmeda - SIDE CROWN PALACE 5* (Туреччина, Сіде)

Відео. Горящий коктель від Ahmeda - SIDE CROWN PALACE 5* (Туреччина, Сіде)

А для наймолодших протягом дня працює анімація (з 10-00 до 12-00 та з 14-00 до 16-00). А вечором на вас чекає міні-дискотека із давно знайомими співаночками.

Відео. Міні-дикотека в готелі SIDE CROWN PALACE 5* (Туреччина, Сіде)

Більше відео з Туреччини та інших місць відпочинку ви можете знайти на нашому каналі My Travel Channel.

Переглядів: 851 | Додав: intecha85 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar