Головна » 2021 » Квітень » 7 » Гора Редонда з встановленими на її вершині небесними гойдалками - одна з найпопулярніших визначних пам'яток Домінікани [Відео]
10:26
Гора Редонда з встановленими на її вершині небесними гойдалками - одна з найпопулярніших визначних пам'яток Домінікани [Відео]

Східна частина Домінікани відома своїми прекрасними білосніжними пляжами, величезними розкішними готелями, а також нескінченним списком екскурсій.

Багатьом подобається відпочивати під заспокійливі звуки океану і вбирати сонячні промені, але, як правило, такий відпочинок починає швидко набридати, тому виникає бажання покинути територію готелю і побачити щось по-справжньому захоплююче.

Якщо ви хочете побачити Домінікану з висоти пташиного польоту і зробити найкрутіші фото у вашому житті, тоді без сумнівів вирушайте на гору Редонда.

Гора Редонда або Кругла гора - це дуже популярне місце з самим приголомшливим виглядом на 360 градусів в Східній Домінікані. Тільки уявіть, буквально в 50 хвилинах від вашого готелю знаходиться дивовижне місце - гора, з якої відкривається захоплюючий вид на Атлантику, лагуни і гори, а якщо сильно придивитися то і півострів Самана.

Ще не так давно гора Редонда була відома тільки місцевим жителям, і до неї було важко дістатися, так як ведуть до неї дороги були не готові, прийняти туристів. Кілька років тому будівництво нової автомагістралі в Мічес успішно завершилося, і тепер поїздка до Круглої гори з Пунта-Кани стала дуже комфортною. Якщо ви захочете поїхати на знамениту гору своїм ходом, то знайти її не складе ніяких труднощів. Їхати потрібно прямо повз пляжів Макао і впевнений-Альто до покажчика - Montana Redonda.

Насамперед, піднявшись на вершину гори, раджу просто сісти і розслабитися. Гамаки, гойдалки, лавочки і самі милі галявини вам на допомогу. Дозвольте унікальною енергетиці цього місця проникнути в вас і зарядити силами і позитивом. Як тільки ваші очі звикнуть до чарівних видів з усіх боків, ви зможете пообідати в місцевому ресторанчику. Вам запропонують страви традиційної домініканської кухні з видом на мільйон.

Гора Редонда напевно сама фотогенічна гора. Вся справа в літаючих гойдалках, встановлених на самому краю вершини. Ця нехитра конструкція дозволяє, створити справжню ілюзію польоту не тільки на знімках, але і в реальності. Повірте, знімки з гори Редонда нікого не залишать байдужим. Такі фотографії, це завжди класний привід, розповідати про цей незвичайний місці вашим близьким і самим повернутися думками в сонячну Домінікану.

Джерело - IDominicana.com

Переглядів: 536 | Додав: intecha85 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar