Головна » 2017 » Квітень » 4 » Гарячий квітень у Львові: події, які варто відвідати цього місяця
10:25
Гарячий квітень у Львові: події, які варто відвідати цього місяця

Весна у розпалі і квітень мусить бути по-справжньому особливим і сповненим позитивних вражень.

 

Флюгери Львова 2017 

Фестиваль Флюгери Львова цього року відбудеться уж в пятнадцятий раз. Впродовж трьох днів у місті виступить десяток гуртів, у яких грають музиканти з України, Польщі, Угорщини та Ірландії. Зокрема, на п’ятнадцятих «Флюгерах» гратимуть: оркестр Радості і Щастя «Familia Perkalaba», world-music гурт з Ірландії «Yurodny»буковинський гуцул-хоп «Гуцул Каліпсо», Ірена Карпа із рок-гуртом «QARPA», український кантрі-блюз «Lemko Bluegrass Band», тернопільський електронний проект «Tik TU», indie-ватага з Угорщини «Flop», подільський фундаментал «Пропала Грамота», Bria Blessing та ShockolaD+PL у супроводі камерного оркестру, новий львівський етно-проект «Torban», драйвовий ф'южн-фолк із Кривого Рогу «Роялькіт» та інші.

Коли? - З 29 квітня по 1 травня.

Де? - Внутрішній дворик Львівської Ратуші.

Скільки? - Від 150 і до 600 грн.

 

RazomFest 2017

На цьому фестивалі об'єднуються музика, література та подорожі. 22 квітня на фестивалі звучатиме музика, а 23 квітня – література та подорожі. 22 квітня на сцені фестивалю ви почуєте O.TORVALD, Один в каное, Detach, Без Обмежень, Mountain Breeze, а наступного дня виступатимуть: Максим Кідрук, Юрій Іздрик, Юрій Винничук, а також інші письменники, мандрівники та інші.

Коли? - Фестиваль пройде 22-23 квітня у Львові.

Скільки? - 190-500 грн.

 

Jazz BRASS Kolo

Під час концерту виступатимуть: Олександр Телепнєв (труба), Артем Менделенко (саксофон), Віктор Павелко (саксофон), Ростислав Войтко (саксофон), Олександр Чаркін (тромбон), Стас Чумаков (клавішні), Ігор Закус (бас) та Ярослав Борис (барабани).

Де? - Львівська Копальня Кави.

Коли? - 10 квітня. Початок о 19:00.

Скільки? - 125-175 грн.

 

Великодній ярмарок

Уже з 8 квітня на пр. Свободи запрацює Великодній ярмарок. Традиційно, на ярмарку постійно працюватиме торгова галерея із різноманітними подарунками та сувенірами, а також гастрономічний сектор із стравами галицької кухні у оновленому форматі.

На площі перед театром опери та балету з 14 до 23 квітня працюватиме Великодня майстерня – щодня з 12:00 до 19:00 год. Для гостей організовуватимуть майстер-класи із гончарства та ліпнини, ковальства, писанкарства, іконопису, різьблення свічок, лозоплетіння, виготовлення ляльок-мотанок чи інсталяцій зі скла.

Коли? - З 8 квітня по 7 травня. Робочі дні – з 11.00 год. до 22.00 год., у святкові та вихідні дні – з 10.00 год. до 23.00 год.

Де? - На пр. Свободи (від Львівського національного академічного театру опери та балету ім. С. Крушельницької до пам’ятника Т. Шевченку).

 

"Великдень у гаю" 2017

З 16 квітня у Львові відбуватиметься фестиваль “Великдень в гаю”. В рамках фестивалю численні майстер-класи та гаївки.

Коли? - 16 та 17 квітня.

Де? - Шевченківський гай.

 

Вистава «Боїнг – Боїнг»

«Боїнг - Боїнг» - комедія про роман молодого паризького ловеласа з трьома чарівними стюардесами. Обраниці літають на різних авіалініях, і це змушує винахідливого жениха підлаштовувати своє життя під розклад "прильоту-відльоту" всіх "наречених". Непорозуміння, які виникають призводять до нескінченно смішним ситуацій ... Легендарна французька комедія за участі Євгена Паперного, Ольги Сумської, Віталя Борисюка та Георгія Хостікоєва.

Коли? - 24 квітня. Початок о 19:00.

Де? - Національний академічний український драматичний театр ім. Марії Заньковецької.

Скільки? - 140-550 грн.

 

Концерт Марії Бурмаки

У квітні у Львові відбудеться великий сольний концерт народної Артистки України Марії Бурмаки з програмою "Краще та нове".

Коли? - 27 квітня. Початок о 19:00.

Де? - Національний академічний український драматичний театр ім. Марії Заньковецької.

Скільки? - Від 90 до 150 грн.

 

Джерело - 032.ua

Переглядів: 449 | Додав: intecha85 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar