Головна » 2015 » Листопад » 3 » Екзотичний відпочинок на острові Балі (Індонезія)
10:07
Екзотичний відпочинок на острові Балі (Індонезія)

Індонезія розташована на архіпелазі по сусідству з більш ніж 17 000 островів, і є найбільшою острівною державою світу. Ця країна унікальна по багатьох параметрах: місце розташування, дивовижна своєю різноманітністю і красою природа, тепле сонце, яскраві фарби, багата культура країни і райські умови для кращого відпочинку! Одним з островів цього архіпелагу, гідним пильної уваги, є острів Балі. Туристи люблять цей острів за поєднання екзотики, природи тропіків з привітністю остров'ян, їх позитивним сприйняттям життя і гостинністю. І тут, що важливо, прекрасно налагоджений сервіс, що забезпечує гідний відпочинок за цілком прийнятними цінами.

Балі славиться унікальною атмосферою спокою, гармонійним поєднанням краси та екзотичної природи. Цей невеликий, але значущий острів визнаний одним із найбільш престижних і популярних місць відпочинку на планеті, по праву заслуговує епітети самого мальовничого та екзотичного місця Індонезії. На Балі радують погляд ландшафти, чудові пляжі і комфортний клімат, острів має гармонійний тандем гірських вершин і долин з річками. Затишні лагуни з золотими пісками і види рисових терас в променях західного сонця - ось справжні чудеса природи. Тому відпочинок на Балі принесе Вам масу позитивних переживань, наповнюючи відпустку яскравими моментами. Захоплення від видів тропічних садів і коралових рифів здивує навіть досвідченого туриста. Відображенням природної гармонії є будинки, храми і готелі.

Цей острів Індонезії припаде до смаку і не дасть нудьгувати ні любителям спокійного споглядання чудес природи, ні шанувальникам активного відпочинку: тут створені та існують прекрасні умови для дайвінгу, морської риболовлі, рафтингу, серфінгу. Тур на Балі познайомить Вас з масою місцевих пам'яток, відкриваючи свої таємниці тому, хто виявить щирий інтерес. Численні екскурсії покликані розкрити карти острова і познайомити Вас з його історією і звичками, розширивши Ваші уявлення про це дивовижне місце.

Крім активного відпочинку та екскурсій, відпочинок на Балі надасть Вам можливість ознайомитися з національними традиціями. Пишнотою оздоблення і численністю (Балі ще носить ім'я «острів тисячі храмів») вражають уяву храми острова. Релігія Балі сформувалася під впливом буддизму, індуїзму і древніх язичницьких вірувань народу Індонезії.

Старовинні палаци, храми, церемонії, відкритість і дружелюбність місцевих жителів - все це Балі, перлина Індонезії! Кожен гість цього чудового острова зауважує вражаючу атмосферу колоритних церемоній і обрядів, що проходять в храмах, і виражених в традиційних балійських танцях. Народ Балі вкладає сили не тільки в розвиток сучасної туристичної сфери, але також не забуває про важливість дотримання національних традицій. Поєднання актуальних технологій сучасності із старовинними традиціями яскраво відображено і в архітектурі острова, і в інтер'єрному оформленні готелів. На Балі запропоновані практично всі імениті готельні системи: Aman, Hyatt, Sheraton, Four Seasons, Ritz Carlton і т.д. Комфортний відпочинок на Балі, як бачите, забезпечений як високим рівнем сервісу, так і наданням різноманітних розваг, на Ваш вибір.

Джерело - http://familytour.com.ua/

Переглядів: 326 | Додав: intecha85 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
avatar
0
1 intecha85 • 10:18, 04.11.2015
Про те, скільки насправді коштує подорож і життя на Балі (Індонезія) і ще про багато цікавих фактів, ви можете дізнатись з персонального блогу Ореста Зуба - http://openmind.com.ua/2013/04/08/bali-cost/.
avatar